“Het zou leuk zijn als de groep iets zou uitbreiden”

Ook dit seizoen fietsen de recreanten weer met elkaar op woensdagavond.
We starten na het ingaan van de zomertijd op woensdag 31 maart om 19.00 uur voor de kerk in Ankeveen tegenover de ijsbaan.
De afstand die we ’s avonds fietsen wordt bepaald door de daglengte en varieert van 40 – 70 km, met gemiddeld 50 km per avond.
We starten alleen bij droog weer, maar als het onderweg gaat regenen hebben we gewoon pech.
We maken mooie tochten in onze prachtige omgeving: van Amsterdam tot Amersfoort en van Almere tot Soesterberg. Door de weiden, bossen en heiden en langs rivieren en meren, ieder avond wat anders. Er wordt niet geracet maar gewoon lekker doorgefietst. Samen uit, samen veilig weer thuis.

Afgelopen seizoen hebben wij met 6 vrouwen en 6 mannen op 22 avonden samen 4948 kilometer weggetrapt. Slechts twee avonden vielen uit vanwege het weer. Vijf fietsers waren al gepensioneerd. Uiterlijk half september is het feest weer voorbij omdat de avonden dan te kort worden.

In de algemene ledenvergadering van 25 september 2020 hebben we afscheid genomen van onze fietstrainer Harry Meester, die tientallen jaren deze woensdagavonden als trainer en wegkapitein heeft georganiseerd en geleid. Jan Welle en Dick Landsmeer hebben het stokje overgenomen en staan klaar om de traditie onder hun leiding voort te zetten.

Nieuwe meefietsers, jong en oud, zijn van harte welkom, we houden elkaar immers uit de wind!
Wil je meefietsen stuur dan een berichtje naar dicklandsmeer@gmail.com of bel me op als je wat meer wilt weten Mobiel: 06 2182 5881.
Wij nemen natuurlijk de geldende corona-maatregelen in acht. Afhankelijk van eventuele wijzigingen daarvan kan de groepsgrootte (nu 4) variëren.
Als je je opgeeft voeg ik je desgewenst toe aan onze fietsapp en word je daarmee van alles op de hoogte gehouden.

Tot woensdag 31 maart!
Dick Landsmeer
Mail: dicklandsmeer@gmail.com
Mobiel: 06 2182 5881