Clubkleding

In 2022 is de club weer in een nieuw jasje gestoken, de clubkleuren oranje/zwart zijn toen doorgevoerd en dankzij de inzet van de kledingcommissie en de steun van diverse sponsoren kunne we in deze goed herkenbare kleding rijden. 

Na diverse gesprekken met verschillende leveranciers heeft de kledingcommissie gekozen voor de kleding van Sportwearhouse ProSalton. Dit is ook onze huidige leverancier. ProSalton heeft de laatste jaren veel innovaties doorgevoerd. Dit geldt zowel voor de stoffen als voor de ontwerpen. De schaatskleding zal in dames, heren en kindermaten leverbaar zijn. Daarbij is het schaatspak zeer innovatief met een separaat jasje waardoor het gebruik handiger is. De nieuwe ontwerpen kunnen jullie zien op de teamshop.

Voor de 5 Dorpen zal Sportwearhouse een teamshop inrichten waar de kleding besteld kan worden. Dit kan het hele jaar door, alleen voor komend seizoen is het mogelijk de schaatsjasjes met korting aan te schaffen.

Dit is de Link naar sportwearehouse ProSalton

Deze aantrekkelijke korting op de schaatsjasjes wordt gegeven wanneer we als vereniging gezamenlijk een groot aantal jasjes inkopen. Daarnaast zal de vereniging vanwege het 40-jarig bestaan een bijdrage per jasje per lid vergoeden zodat we komend seizoen allemaal in het nieuw op de baan kunnen rijden. Bestel het schaatsjasjes type herfst picowinter volwassenen (zowel dames als heren) voor 30,00 euro of jeugdleden voor 25,00 euro.
(éénmalig aangeboden prijs voor type Picowinter)

 

 

Voor de coaches en trainers zijn er trainersjassen beschikbaar. Coaches zijn op de ijsbaan herkenbaar aan de zwarte jas met oranje opdruk, jeugdschaatsbegeleiders hebben een oranje jas met zwarte opdruk.  

Voor vragen of verdere info;
Neem contact op met de kledingcommissie: Esme Koolen
Mail naar: kledingcie@de5dorpen.nl