Nieuwsberichten

 

Wedstrijden in Thialf – 2020

Op 11 februari 2020 stapten er weer veel leden in de auto naar Thialf Heerenveen. Al dan niet vergezeld door vaders, moeders, opa’s en oma’s, het was een gezellige drukte. En in Thialf zijn de omstandigheden altijd zo anders dan in ons winderige Amsterdam. Vooral voor de jeugdleden betekent dat een regen van PR’s en dat is natuurlijk goed voor de spirit. Daar train je tenslotte voor! Hieronder een aantal foto’s die gemaakt zijn. En als je ook nog leuke foto’s hebt (vooral van de senioren), mail ze naar redactie@de5dorpen.nl

Lees meer…

Kom jij ook schaatsen?

Om het jeugdschaatsen te promoten, is er een flyer gemaakt die op de scholen wordt uitgedeeld.
Maar mond op mond reclame is vaak nog effectiever dus….. Stel de vraag gerust om je heen! Kom jij ook schaatsen?

En dat geldt natuurlijk niet alleen voor de jeugd maar ook voor het toerschaatsen, de schaatstraining en het marathonschaatsen.

Lees meer…

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Wanneer: vrijdag 27 september 2019

Plaats: gebouw van de Ankeveense IJsclub te Ankeveen

Tijd: 20.00 uur

We hopen dat jullie erbij zijn!

Voor het geval er op dat tijdstip niet voldoende leden aanwezig zijn om rechtsgeldig besluiten te kunnen nemen wordt er al op diezelfde avond een nieuwe vergadering bijeengeroepen tegen 20:15 uur. De agenda zal gelijk zijn en een dergelijke tweede vergadering zal ongeacht het aantal aanwezige leden rechtsgeldig besluiten kunnen nemen.

Lees meer…

De Jagermeester

De jeugdschaatsers hebben op zaterdag 16 maart de jagermeester gereden.  Dat is rondjes rijden achter een aantal trainers aan op een bepaald tempo. De kinderen reden 4, 6, 8, 13, 18, 20 of 22 rondjes. Het aantal rondjes dat ze moesten rijden, was afhankelijk van de tijd op de schaatsproef vorige week. Met windkracht 6 viel dat niet mee, maar ze hebben het allemaal gehaald. Als beloning kregen ze na afloop een bakje friet.

De schaatsen kunnen voorlopig in het vet! Op zondag 24 maart krijgt iedereen zijn diploma bij de afsluiting van het seizoen in het Wapen van Ankeveen.

Lees meer…