Op zaterdag 2 februari 2019 organiseerde de club het Jeugdschaatsen en de Clubkampioenschappen op IJsbaan de Westfries in Hoorn. Lekker onder dak, buiten was het guur.

jeugd Hoorn 2019

De Jeugdschaatsers kregen hun wekelijkse les en intussen was er langs de kant gelegenheid om clubkleding en helmen te passen en bestellen. Na de les was er tijd voor familieschaatsen, ouders, grootouders en andere leden konden samen met de jeugdschaatsers het ijs op. Voor iedereen was er een consumptiebon voor limo, appelflap, friet etc.

Daarna, vanaf 19 uur was het ijs voor de wedstrijdschaatsers, zij reden de Clubkampioenschappen. Alle categorieën waren in meer of mindere mate vertegenwoordigd, helaas behalve de dames Masters, waar blijven die? Iedereen reed 3 afstanden. Als afsluiter werd er een mass-start gereden voor de Theo Boers Bokaal en na een spannende strijd werd die gewonnen door Semmie Bakker (Junioren C).

Hier vind je alle Uitslagen

Na afloop werden de medailles uitgereikt, op zondag 24 maart worden de kampioenen nogmaals gehuldigd tijdens de jaarafsluiting.

Het was een gezellige middag en avond!

jeugd Hoorn 2019  mass-start Hoorn 2019Jury Hoorn 2019

Terug