Clubrecords

Kampioen !

Bijna alle clubleden, die tijdens het winterseizoen zijn ingedeeld in de categorie  'wedstrijdschaatsers', nemen ook daadwerkelijk deel aan schaatswedstrijden. Sommige van hen trainen hier het gehele jaar voor, om uiteindelijk zo goed mogelijk tijdens deze wedstrijden te kunnen presteren. Uiteraard met als doel om hun persoonlijke records steeds scherper te stellen. Soms wordt er zo hard geschaatst, dat er een persoonlijk-, club-, baan- of misschien zelfs een wereldrecord (!) wordt gereden.

De gereden tijd wordt echter alleen erkend als het een officiële wedstrijd betreft, waarbij de tijdsregistratie aan de eisen van de KNSB heeft voldaan. Eigenlijk voldoen alle wedstrijden die verreden worden op onze eigen Jaap Edenbaan wel hieraan. De eindtijd wordt dan in het algemene tijdsregistratiesysteem van de KNSB opgenomen.

Rijd(st)ers en ouders opgelet !!
De communicatie over gereden records -door de KNSB- verloopt lang niet altijd optimaal.
Daarom het verzoek om een door jou of uw kind gereden record, ook nog zelf te melden bij de schaatsclub.
Geef daarbij door: categorie (b.v. junior A), afstand, naam, gereden tijd, datum & plaats.
Dit kan d.m.v. een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De tijd kan dan opgezocht worden in een speciaal daarvoor ontwikkeld programma :

OSTA

In OSTA kan je ook je persoonlijke records opzoeken. Dit gaat het meest eenvoudig, door je persoonlijke wedstrijdnummer in te voeren. Maar je kan ook op naam zoeken.

De actuele clubrecords zijn, om het overzichtelijk te houden, onderverdeeld in 3 categoriën :